Workshops

Data voor workshops, seminars en e-learning volgen binnenkort.

Wilt u meer weten over ThermoScope workshops? Of wilt u zich inschrijven voor een specifieke datum en plaats? Neem gewoon contact met ons op via e-mail, telefoon of onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Land*
Laat ons weten waar je aan denkt. Heb je een vraag voor ons? Vraag maar raak.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cursussen worden gegeven in:
 • Duitsland Keulen, Frankfurt, Dortmund, Berlijn, München
 • Benelux : Antwerpen, Brüssel, Eindhoven, Amsterdam
 • Oostenrijk : Innsbrück
 • Spanje: Alicante /Madrid
 • Frankrijk: Parijs, Nice
 • VS, Canada en Azië

Plaats : Conferentiezaal in een hotel of gezondheidscentrum in de buurt van of in de stad

Voor wie: Artsen, fysiotherapeuten, medewerkers medische revalidatieklinieken en andere gezondheidswerkers. Iedereen die geïnteresseerd is in deze cursus kan zich aanmelden. De eendaagse cursus is gratis.

Dit is inclusief:

 • Koffie / Thee / Lunch /
 • Diner op aanvraag
 • Pen en notitieboek
 • Inleiding Thermografie
 • Software-uitleg en gebruik van de camera
 • Voorbeelden en toepassingen
 • Rapportage
 • Certificaat van deelneming

Er zijn infraroodsystemen beschikbaar voor wie zelf geen thermische camera heeft.

Cursusbeschrijving

Medische infraroodbeeldvorming is een techniek waarmee minimale variaties in de huidtemperatuur kunnen worden geanalyseerd. De huid van gezonde mensen heeft een thermische SYMMETRIE. Elke gedetecteerde ASYMMETRIE wijst op een verandering in het lichaam die verband kan houden met ziekte of disfunctie. De menselijke hand is slechts in staat om veranderingen van meer dan 2 ° C te detecteren. De infraroodcamera is echter in staat om tot een tiende van een graad Celsius verschil en meer te beoordelen, zonder enig lichamelijk contact.

Normaal wijst een stijging van de temperatuur op een hogere plaatselijke bloedsomloop die het gevolg kan zijn van een proces van pijn of ontsteking en andere factoren. Elk huidgebied communiceert via het zenuwstelsel met een bepaald orgaan, gewricht of spier. Als er een verandering is in deze structuren, kan dit verschijnen als gebieden met abnormale temperatuurpatronen in het bijbehorende gebied van de huid.

Medische infraroodbeeldvorming is een van de modernste methoden voor medische indicatie van dit moment. De infrarood beeldvorming is bijzonder nuttig bij chronische pijnpatiënten met negatieve conventionele tests of die meerdere pijnprocedures hebben ondergaan zonder bevredigend resultaat. Ook bekend als medische infraroodthermografie, kan zo vaak als nodig worden herhaald zonder risico of pijn voor de patiënt, en is volkomen ongevaarlijk.

Medische infrarood beeldvorming is een bewezen techniek, veilig, gemakkelijk, snel en pijnloos om functionele pathologie op te sporen. Het wordt gebruikt naast de klinische evaluatie met structurele technieken als röntgen, echografie en MRI. Presentatie met onderwerpen: Medische infrarood beeldvorming: – in de reumatologie – in de neurologie / neurochirurgie – in de huisartsenpraktijk – en sportblessures. – en chirurgie / infectiologie – en revalidatie Tijdens deze cursus zijn er verschillende praktijklessen. Na afronding van de gehele cursus ontvangt u een certificaat .

De voordelen van ThermoScope

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hi there!

Hallo!

You landed on the English page. If you prefer another language, please select below: