ThermoScope software

Analyseer uw metingen snel en doeltreffend. Lees hieronder de voordelen van onze software.

De voordelen van onze software

Efficiëntieverbetering

De evaluatie van thermografische metingen kan tijdrovend zijn. Met behulp van onze gespecialiseerde en gebruiksvriendelijke software wordt een geautomatiseerde analyse mogelijk gemaakt, wat leidt tot aanzienlijke tijdsbesparing. U kunt zich richten op de interpretatie van de resultaten.

Objectiviteit en Standaardisatie

De analyse van thermografische metingen in onze software maakt een objectievere beoordeling mogelijk. Door gebruik te maken van gestandaardiseerde algoritmen en metingen kunnen subjectieve interpretaties worden verminderd.

Verbeterde nauwkeurigheid

Thermografische metingen registreren subtiele temperatuurverschillen. Onze gespecialiseerde software kan zeer nauwkeurige metingen uitvoeren en subtiele veranderingen in het temperatuurpatroon zichtbaar maken, wat leidt tot een verbeterde diagnostiek en therapiecontrole.

Gegevensverwerking en -beheer

ThermoScope Software voor de analyse van thermografische metingen maakt efficiënte verwerking en beheer van gegevens mogelijk. De software kan gegevens opslaan, organiseren en gebruiken voor het vergelijken van metingen in de loop van de tijd. Dit ondersteunt en vereenvoudigt de controle van het therapieverloop en maakt monitoring van therapeutische effecten mogelijk. Onze software is ook geschikt voor het uitvoeren van langetermijnstudies.

Geavanceerde analysemogelijkheden

De gespecialiseerde software biedt u geavanceerde analysemogelijkheden, zoals segmentatie van regio’s van interesse (ROI), kwantitatieve evaluatie van temperatuurgegevens en generatie van warmtebeelden met kleurgecodeerde temperatuurwaarden. Deze functies kunnen u helpen bij het stellen van nauwkeurigere diagnoses en het opstellen van het behandelplan.

Thermografische analyse

Met de analyse-instrumenten kunt u het thermogram evalueren en instellingen maken, zoals:

  • Meetpunten
  • Warme/koude plekken
  • Lijnen en oppervlaktemeting
  • Kleurschaling: Aanpassing van niveau en spam
  • Kleurenpaletten: Regenboog, ijzer, zwart & wit of warm en koud)

Thermografierooster

Als je metingen hebt gedaan, analyseer je die met onze software. Wij hebben vooraf geïnstalleerde sjablonen ontwikkeld die u helpen bepalen op welke gebieden u zich moet concentreren.

Voor een vergelijking links/rechts of voor/na zijn avatars van hoofd, romp, benen, armen, voeten en handen beschikbaar. Deze kunnen individueel worden aangepast aan het gekozen meetbereik en worden opgeslagen.

Thermografie vergelijking

Met de avatar of het meetrooster bepaalt de ThermoScope-software temperatuurverschillen van 0,04°C per pixel. Deze zijn dan bze met een andere opname (voor of na). vergeleken met de rechter- of linkerhelft van de avatar. De verschillen worden geschaald in stappen van 0,3°C. Zo kan de gebruiker de meting snel evalueren.

ThermoScope toepassingen

Deze raster- en vergelijkingsinstrumenten zijn niet alleen ontwikkeld voor de bovenrug. We hebben ook sjablonen voor voeten, benen, armen, borsten enz. Elk geval is van toepassing op onze software. Heeft u een toepassing die niet is geïmplementeerd? Dan ontwikkelen wij het voor u.

Benen thermografie

Voeten thermografie

Documentatie en rapportage

Na analyse en evaluatie van de thermografie kunt u de meting opslaan in een patiëntenmap. Daar vindt u alle gegevens en foto’s over de persoon of het proces.

Afbeelding 1: Na de analyse wordt vaak een afbeelding met de belangrijkste parameters en meetinstrumenten afgedrukt. hiervoor is de functie PRINT van de analyse beschikbaar. De afbeelding wordt dan afgedrukt als afbeelding (JPG) of PDF.

Afbeelding 2 en 3: De rapportagefunctie is beschikbaar voor zinvolle documentatie. Alle meetinstrumenten worden hier vermeld, patiëntinformatie, histogrammen, vergelijkingen en digitale beelden (optioneel) worden weergegeven. Het rapport kan ook onmiddellijk worden afgedrukt met een PRINT-functie of worden geëxporteerd als PDF.

De voordelen van ThermoScope

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hi there!

Hallo!

You landed on the English page. If you prefer another language, please select below: